miercuri, 25 februarie 2009

Parada de carnaval, 21 februarie 2009

Sambata a fost una dintre paradele acestui carnaval ,marti, pe 24 fiind ultima, inainte de inchiderea evenimentului, si la care nu am mai avut, din pacate, puterea de a ajunge dupa atatea zile si nopti in care s-a petrecut, cu muzica si galagie si vorba multa pe strazi pana tarziu in noapte, catre orele 2 si chiar 3 am.
Din pacate nu am avut un unghi prea bun de unde sa fotografiez dar, chiar si asa, tot a fost haios sa privim cum defilau oamenii in fata multimii adunate sa-i admire.
In avion se afla printul Nilles al3 lea. printul carnavalului din acest an, insotit de bufonul lui, pesronaje care sunt jucate in fiecare an de catre actori.
Acestea sunt doar o parte din pozele facute sambata, 21 februarie.
Enjoy them!
Pentru imagini de la parada mare, de pe 24 februarie, poze de vazut pe site-ul http://www.vastenavend.nl/ ,rubrica vastenavend fotokes , clic pe bekek de fotokes....doar daca e cine interesat ...































Un comentariu:

canard spunea...

voi o duceti dintr-o petrecere in alta acolo- va invidiez!!! insa te iert pentru ca in generozitatea ta, mereu impartasesti instantanee reprezentative in astfel de ocazii!
te pup