joi, 19 februarie 2009

Carnavalul continua...

Ca in fiecare duminica, orasul nu se dezminte in aceasta luna: e carnaval!!!
Am incercat sa surprind oamenii in tot felul de ipostaze, in grupuri, familii, in doi, tineri si mai putin tineri.
Din pacate calitatea pozelor nu e chiar asa cum mi-am dorit dar sper totusi ca aceste imagini sa bucure ochii celor dornici sa vada cum un mic oras se poate bucura de un eveniment.
Si inca ceva: intre defilarile muzicale, grupurile de instrumentisti insotiti de prieteni se opresc in cate-un bar pentru "alimentare"si apoi pleaca mai departe catre alt bar...etc..etc...pana cand devin epuizati de prea multa efort la "halbere"!
Enjoy it!..

Un comentariu:

canard spunea...

LOL "halbere"(pe asta n-o stiam!)

M-am bucurat nespus sa citesc noul tau post- cel mai mult am admirat fotografiile, nu una sau doua, ci atatea de caate are nevoie cineva care n-a fost acolo ca sa-si fac o idee despre atmosfera calda in care v-ati aflat. CU siguranta nu calda la propriu( am vazut un domn in bermude, insa cred ca era un teribilist, i se invinetise pielea). M-a frapat contrastul dintre frigul de afara, raceala ce se spune ca o au olandezii ca popor, si curcubeul de culori din sarbatoarea lor. Par atat de veseli, angrenati intr-un carusel in care ti se permite sa te urci numai daca ti-ai adus permisul de voie-buna. Tare ma intristeaza ca la noi lumea nu mai gaseste placere in asemenea moduri de petrecere a timpului liber...La ei, cu mic cu mare sunt prezenti, am vazut poza cu familia cu gemeni in carucior, si pe cea cu omul in scaun cu rotile. Intr-adevar e carnaval, si inca unul plin de energie pozitiva!