sâmbătă, 18 iulie 2009

Romania, tara surprizelor

Romania este o tara plina de surprize , se pare. bune dar si rele.
Pe un forum de astrologie , cineva vorbea despre harta Romaniei ca fiind puternic influentata de zodia Varsatorului, implicit de Uranus, guvernatorul modern al acestei zodii.
Uranus, planeta lenta, influenteaza masele intr-un mod rapid si neasteptat uneori, cu schimbari bruste, de genul asa ziselor surprize, e rebel, revolutionar.
Pai sa ne uitam,mai fratilor, la ce se intampla in tara noastra de atata amar de vreme! Parca nu se mai termina, mereu schimbari, de toate genurile, decizii luate "pentru ca asa vrea muschii mei" dar care pot influenta negativ ,sau nu, masele. Un exemplu, nebunia care exista de cativa ani cu universitatile asa zis neacreditate.
Eu una am parerea mea, sunt multe lacasuri de-astea, de studii superioare, si private dar si de stat, unde exista atatea neregularitati si atatea mituiri pentru o diploma. Acum, daca un om are ghinionul sa mearga la una din aceste institutii neacreditate dar invata pe rupte, pentru ca, unii nu stiu, dar sunt si profesori foarte bine pregatiti in aceste locuri, ei bine, ce vina are bietul om sa i se retraga diploma pe motiv ca e falsa, nefiind universitatea absolvita una acreditata? De ce nu s-au gandit domnii ministri si din partide fel de fel sa faca aceasta "curatenie" ataunci cand trebuia? Adica chiar la inceput de drum, sa le verifice si sa decida daca au dreptul sau nu sa sustina cursuri. De ce se joaca politicienii si oamenii cu raspundere din institutiile statului cu vietile romanilor de rand? Se cred Dumnezei?

Niciun comentariu: