joi, 4 decembrie 2008

The stupid clock


Un emigrant pleaca in Canada.Fericit ,povestea in prima zi ce minunat e, ce feerica este ninsoarea alba,fulgii mari, renii de pe drum, ce mai, ca de basm.
A doua zi de dimineata trece masina care curata zapada de pe strada si ii blocheaza aleea din fata casei pe care avea masina parcata si parca frumusetea ninsorii incepe sa paleasca.
Dupa zile de ninsoare continua deja era satul de Canada,in plus renii blocau drumurile sau ieseau brusc in calea masinii....
Dupa vreo luna injura ninsoarea care nu se mai oprea,masina care curata drumul si care ii bloca vesnic autoturismul pe alee, renii care alergau ca tampitii pe drumuri....
......Azi am vrut sa dorm pe la pranz putin,Maia deja dormea de rupea, numai ca n-am putut.De ce?Exact ca-n bancul cu emigrantul, al naibii ceas din turla bisericii care-i la 5 minute de casa, a batut si a si cantat o melodie(ca deobicei, de altfel) din sfert in sfert de ora, ca si cum vroia sa-si sublinieze inca o data prezenta de parca nu era si asa bine cunoscuta!!! :D Cum reuseam sa atipesc, cum canta el, iar atipeam, iar canta!
Stupid clock!!! O sa incep sa zic si eu ca "iaia-ul" fiica-mii(adica exact muzica aceea a ceasului) it's just another silly thing ,another annoying thing, something that shouldn't be working so well!
Concluzia:
Nu toate lucrurile de aici sunt frumoase...tot timpul!!! :-)

Un comentariu:

canard spunea...

ce frumos scrii tu, parca as fi acolo! desi nu stiu daca as fi atat de incantata sa ma trezeasca muzica ceasului din 10 in 10 min...

alta idee: pregatiti cizmulitele, vine Mos Niculae! sper sa va aduca numai lucruri bune, pace si liniste! weekend placut!