sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Sansa de a reusi presupune si riscul unui esec.
Frumos...

7 comentarii:

simonacratel spunea...

Aveam si eu o prietena care se pricepea la zodii, dar vad ca tu te pricepi mult mai bine. :) Eu uneori cred, de cele mai multe ori nu. Nu stiu exact ce sa cred.

astharte spunea...

E de inteles sa nu crezi pentru ca ceea ce e "pe piata" este,cel mai adesea, doar ceva..."general"!:)
Eu ma indrept spre...particular.:)
Si ca in toate stiintele, asa cum consider eu ca este si astrologia facuta ca la carte, exista si pro si contra.

simonacratel spunea...

Atunci eu? Cica sint leu cu ascendent in scorpion. Ce inseamna asta exact?

astharte spunea...

Esti leu, adica in ziua in care te-ai nascut Soarele se afla in aceasta zodie si atat.
Soarele se refera la tipul tau de personalitate, la cum esti tu,fizic si nu numai, iar ascendentul la cum te prezinti in lume,ce imagine creezi despre tine si le-o oferi celorlalti.
O analiza astrologica ia in calcul si pozitiile celorlalte planete pe harta natala, pentru ca nici trupul nostru nu are doar doua celule.
Fiecare planeta se refera la ceva anume, si are importanta si in ce zodie si in ce casa astrologica se afla.
De exemplu, pozitia Lunii in harta da indicatii despre modul in care o persoana isi gestioneaza emotiile, care e legatura cu mama, cu partea de feminitatea din noi, etc.
Mercur se refera la modul in care comunicam cu altii, cum gandim, etc.
Referitor la intrebarea ta, leul cofera mandrie, prestanta, dorinta de a straluci in societate ( fie la scara macro sau micro), o fire iubareata, dornica de admiratie, etc. Sunt doar cateva caracteristici.
Ascentul in Scorpion da o persoana secretoasa, rezervata, hotarata, cu o minte agera, cu prezenta de spirit, puternica, hotarata in ceea ce are de facut,etc. Sunt genul de persoana care nu trece neobservata de catre ceilalti, fie ca e iubita sau nu. Daca mai ai si Soarele in leu, parca esti si mai greu de...neobservat. :)
Cam atat, pe scurt. :)

simonacratel spunea...

:)

ce sa spun, analiza ta mi se potriveste, dar cred ca se potriveste la foarte multi oameni. Sint intr-adevar genul de persoana pe care ori o iubesti, ori o urasti. Sentimente de mijloc nu prea exista. Am un mod de a analiza lucrurile care de obicei supara foarte tare.

astharte spunea...

Ti-am spus, analiza reala a unei harti natale se face cunoscand TOATE pozitiile celorlalte planete in zodii si case, functie de data, locul si ora nasterii. Este un proces complex in care se discuta cu cel analizat.
E adevarat, informatia data de tine cum ca esti leu cu ascendent in scorpion e ff generala si cu aplicabilitate ff mare, pt mai multe persoane. Am spus si eu ca arta astrologiei consta tocmai in a particulariza si nicidecum a generaliza.:)
By the way, dupa ce mi-ai zis ca ai ascendentul in scorpion am inteles de unde se simtea forta care razbatea printre randurile tale, am simtit cumva acel "ori esti iubita, ori urata". :)Ai un fel de a fi hotarat si puternic, la tine nu cred ca exista griuri, ci f clar albul ori negrul.
Pe curand, femeie puternica!

astharte spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.