luni, 17 mai 2010

Asteptand clipa


Mi-e sufletu-n imbratisare cu clipa ce va sa vina curand, aducand Lumina. Ma intreb unde si cand am sa las seva proaspata sa devina una cu fiinta mea.
Clipa in care am sa te vad, imi da emotii de pe acum, inainte de a se fi intamplat...si teama de a nu fi pus prea multa dorinta si speranta si de a nu ma impovara doar cu iluzii si tristete mai apoi daca...daca...daca...Mintea mi-o ia razna, creand scenarii.

Ma intreb unde trec pragul in care uit ca totul e Iubire si cum sa imi tin in frau navalnicele ganduri si trairi, mustrandu-ma adesea pentru ce-am facut , pentru ca am atins ce nu trebuia chiar si cu o floare.
Vreau sa invat sa ma las libera, in palma Datatoarei de viata si de intelepciune, aceasta Iubire, aceasta Energie, sa duc plusurile mai departe iar minusurile sa le transform in alte plusuri...

Te astept, clipa, zambet, emotie...

3 comentarii:

Mikka spunea...

... Mmmmm... In imbratisarea asta, clipa se cere mai aproape...
Atingerea simpla a Pamantului te tine acolo, in izvor, departe de iluzii, departe de indoieli si incordari...
In palma Datatoarei de viata si de intelepciune suntem mereu, doar sa simtim... Trecerea pragului "inapoi" o facem toti; de aici, uneori, tristetea. Si setea. Doar ca ne e de folos sa ne privim cu intelegere si blandete, cautand sa desfacem firele care ne leaga. Si trairile navalnice, si astea, si mustrarile, tot Mamei Pamant le lasam. Ea prinde tot si lucreaza, desfacand ceea ce noi nu putem face singuri. Si din mal se ridica florile de lotus. Simtirea, bucuria, intelegerea, minunarea.
Toate sa-ti fie cu tine, toate...
Doar cere si lasa-te. Ce-i de lasat se va lasa. Lumina stie, umbra stie... Si totul e Frumusete!

astharte spunea...

Incet, incet, din toate cate putin, lucrurile sper sa se aseze pe drumul drept.
Stiu ca Lumina isi face carare catre mine, prin toate cate mi se intampla si prin toti cei pe care ii intalnesc in calea mea, virtual sau in mod real. Cum spuneam, fiecare persoana si fiecare eveniment sunt aici pentru ca eu le-am atras, pentru ca am ceva de invatat din ele.
Numai bine, draga mea!

Carol spunea...

toate formele de suferinta apar din atasament,cand omul va invata asta se va elibera...