miercuri, 19 noiembrie 2008

a fi sau a nu fi

A fi sau a nu fi.
A-ti fi sau a nu-ti fi dor...de ai tai, de tara, de locurile cunoscute, de prieteni, de ceea ce ai lasat in urma,bun si rau, parte din viata ta de pana acum.
A fi sau a nu fi increzator: in tine, in ceea ce-ti ofera viata, in oamenii pe care inca nu-i cunosti dar care sunt deja parte din povestea ta, mai mult sau mai putin.
A fi sau a nu fi rabdator si ingaduitor: cu tine insuti ,cu cei dragi care sunt si ei in aceeasi perioada de tranzitie, cu timpul, cu viata in ansamblu.....si inca o data...si mai ales....cu tine si cu visele tale.
A fi sau a nu fi un strain, a fi fericit in propria-ti piele chiar daca nu este piele de prin locurile in care ai venit proaspat, chiar daca esti ca un bondar la stupul altor albine...
A fi sau a nu fi intr-o lume care e diferita de ceea ce stiai dar care e capabila sa te accepte daca joci dupa regulile ei proprii....
Ce inseamna A FI in alt loc,in alta tara?
Poate ca postura cameleonului care reuseste sa se integreze in orice loc ajunge e cea valabila si in cazul plecarii in strainatate.Sau poate nu?!?
Ramane de vazut cat A Fi tu insuti e valabil intr-o lume noua! :) Urati-mi succes,dragilor!

Niciun comentariu: