sâmbătă, 26 septembrie 2009

Viata portocalie (3)

In curand, foarte curand, am sa plec, am sa las un an din viata, undeva, intr-o alta tara, o tara frumoasa, plina de verde si albastru , de apa si pamant fraged, bun de pus samanta in el.
In curand, foarte curand, am sa plec, am sa las amintiri, prieteni, ganduri, bucurii si tristeti, impliniri si lucruri ramase neterminate, experiente de toate felurile, undeva, intr-un loc care m-a dus catre mine, catre ceilalti, catre frumusete.
In curand, foarte curand, am sa plec, dar am sa las parti din mine, intr-o alta tara, am sa las fire nevazute ,peste munti si ape, care sa-mi trimita vesti, de departe, aidoma inimii care trimite iubire prin sangele ce curge prin vene catre cele mai indepartate parti ale trupului.
In curand , foarte curand, am sa spun cu lacrimi in ochi "la revedere!", dar cu sperante in suflet, visand la gradina mea secreta, de-acolo de unde voi fi de acum inainte, pentru o vreme.
In curand, foarte curand, am sa pornesc spre un alt inceput, ducand cu mine frumusetile pe care Viata mi le-a oferit cu generozitate aici, departe...
Multumesc!

3 comentarii:

ajnanina spunea...

drum bun!
un nou inceput minunat!
de fapt, nu lasi toate aceste lucruri acolo, ci te extinzi, inglobandu-le....
sa-ti fie usor, te asteptam cu drag...

astharte spunea...

Multumesc mult, am multa tristete in suflet dar si multe sperante...
E minunat ca am putut trai in alt colt de lume si ca am putut sa simt pulsul Pamantului prin alti oameni si alte locuri,minunat...

Mikka spunea...

Revederea va fi frumoasa, cand va fi...
Gradina ta, aceea de suflet, e peste tot si e frumoasa. Sa ai in drumul tau bucurii, oriunde ai calatori.
Gradina ta secreta sa se faca minunat acolo unde vei fi, oriunde.
Asteptam sa ne povestesti, de bine si frumos.
Paseste in Frumusete!