marți, 11 august 2009

Membra noua in familie

De ceva vreme, cam doua saptamani, ne-am inmultit: avem o noua membra in familie. Nuuuu, sa nu credeti ca fetita mea are o surioara, cel putin nu una cu 2 picioare! Daca stau bine sa ma gandesc, pentru ea ar putea sa fie ...sora, desi o trataeaza mai mult ca pe o papusa, o pune sa doarma, o cara dupa ea, o inveleste, se joaca impreuna si tipa de fericire cand face ghidusii. Ba chiar a inceput atunci cand suntem in oras, iar membra cea noua e acasa, sa intrebe de ea, sa doreasca s-o ia cu ea, peste tot, sa ne intoarcem cat mai repede ca sa vada ce face.
Eiii, noua membra e tare jucausa, are doar 8 saptamani, fiind nascuta pe 4 iunie 2009,in Boz.
Ieri si-a vizitat fratii, care stau impreuna intr-o casa noua, si le-a luat ceva timp sa se reacomodeze, dar membra noastra cea noua, a fost curajoasa, curioasa, tupeista, si-a ridicat labutele la cei doi fratiori ca sa le arate cine este ea, si-apoi a mancat o portie zdravana de mancare din castronul lor.
Aaa, am uitat sa va spun: o cheama Bella!



3 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Frumoasă pisicuţă... Cred că fetiţa este încântată...

astharte spunea...

Da, e innebunita dupa pisici, am avut una de dinainte de a se naste ea, practic a crescut cu pisica in casa, dar a trebuit s-o lasam altcuiva cand ne-am mutat.

Cristian Lisandru spunea...

Şi mie îmi plac pisicile, chiar foarte mult... Pisicoase...